Sziasztok! Még anno az első idei bejegyzésben írtam, hogy újra fogok indítani egy régi rovatot itt, a Genen, amelynek a története régre nyúlik vissza, és amire a legtöbben talán már nem is emlékeztek. Bár, ha valaki ügyes, akkor simán ki tudja Guglizni a korábbi Samson Doki Rendelője rovatot egy másik oldalon (kipróbáltam, nekem simán sikerült).
De mi is pontosan az a Samson Doki Rendelője? Nos, a helyzet az, hogy félig bölcsész vagyok, ami azzal jár, hogy néha rám jön a szófosási kényszer, amit sokszor a hírekben élek ki, mert nincs erre jobb hely az oldalon. Azonban ez nem egy tökéletes megoldás, ezt én is belátom, elvégre az ilyesmiknek nem a hírekben lenne a helyük. Ezért is döntöttem a Rendelő újraindítása mellett még a tavalyi év végén, ami most vált realitássá. Pontosan miről is lesz majd szó ezekben a bejegyzésekben? Na, ezt csak a jó Isten tudja megmondani jelenleg. Az biztos, hogy a korábbi Rendelőben rendszeresen jelentkező Wizard rovat itt nem fog működni, mert azóta sajnos a Wizard magazin megszűnt. Azt személy szerint tervezem, hogy majd néha jelentkezem különböző képregény ismertetőkkel, kritikákkal azokról a történetekről, amiket olvastam, sőt vannak olyan terveim, hogy ha nem kerül honosításra ilyen-olyan okok miatt egy-egy sorozat/mini valamelyik részlegben, akkor ide írok róla egy hosszabb-rövidebb ismertetőt. Szerintem pár Csillagközi Romboló mini határozottan ebbe a kategóriába fog esni majd. Ezentúl tervezem, hogy megleplek titeket néha érdekességekkel, pl. reményeim szerint majd egy beszámolóval a tervezett első szegedi képregény börzéről, meg ami még eszembe jut majd. Egyelőre azt tervezem, hogy heti egyszer írok majd ide, de ha lesz friss bejegyzés, azt mindig jelzem majd az aktuális hírben is! Illetve, igazából, ha van bárkinek bármi ötlete, javaslata a Rendelővel és azzal kapcsolatban, hogy mivel lehetne egy kicsit bővíteni, az nyugodtan mondhatja a fórum Samson Doki Rendelője topikjában.
A végére pedig három érdekesség a fórumról, amit talán itt többen is olvasnak/látnak. Az egyik egy tervezett Star Trek fan film trailere, míg a másik a Super bowl szünetében leadott Avengers film előzetes, a harmadik pedig az új Pókember előzetes. Jó szórakozást mindegyikhez!

http://www.youtube.com/watch?v=VVYf9Qga77w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bGt-saFvkNk

http://www.youtube.com/watch?v=-tnxzJ0SSOw&feature=player_embedded

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 91 vendég és 0 tag böngészi