Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

batgirl-v4-13-01hunÜdv, srácok-lányok! Eme 13. számmal végre elérkeztünk a Bukott Lovag című történetünk befejező részéhez, és mint láthatjátok a borítóoldalon, ez már egyfajta bevezetője is a következő sztorinak, mely nemes egyszerűséggel A CSALÁD HALÁLA címet kapta. Bizony, Batgirl sem ússza meg Joker akcióba lendülését, és három füzeten keresztül szerepelni fog kedvenc Bohócunk is!!! A Család Halála egyébként a fősodorban olvasható, már akik értenek angolul (mert a Új 52 Batman füzetek honosítása pillanatnyilag és még jó hosszú ideig szünetel nálunk). Viszont ne csüggedjetek, mert mi sem csüggedünk somaker és patza urakkal! Előbbi a kiváló fordításért, utóbbi pedig a hibátlan lektorálásért felelt.
Ez itt Batgirl, aki elgyepál, ha Batwomannek szólítod. Én Dr. zacC vagyok. Jó szórakozást!

 • Ez ismét egy rohadt jó füzet volt! :O
  Rettentően várom is már a folytatást!! :)

  Köszönöm a fordítást!

 • Talán az új Batgirl sorozat legbetegebb bűnözőjét láthattuk. Szándékosan bekerülni Arkhamba, majd ott elvégezni egy mészáros-emberkínzó tanfolyamot már ok arra, hogy ugyanoda visszazárják az illetőt. Ami valószínűleg nem is fog sikerülni és Batgirlnek egy olyan bukott lovaggal kell majd szembenéznie, akinek egy megerősített csapata van.

  A másik szál is alakul, talán lassan kiderül a testvére terve.

  A füzet olvasása közben felmerült bennem, hogy írok Barbara heroikus küzdelméről, de az utolsó oldalak elvették a kedvem. OK. hogy a hősök gyorsabban gyógyulnak, mint egy átlagember, még azok is, akiknek nincsenek szuper-képességeik, de ez már akkor is hatalmas túlzás. Májszakadás? Ne már! Egyáltalán utána nézett az írónő (akit nagyon tehetségesnek tartok), hogy mit is jelent az pontosan? Egy ilyen sérüléssel nemhogy verekedni képtelenség, hanem azonnali műtét szükséges és még így is kétséges, hogy sikerül-e megmenteni a pácienst. Barbara pedig kisétál a kórházból, majd a következő számban biztos szembeszáll Jokerrel vagy egy verőemberével. Ez kb. akkora baki, mint a Fekete Özvegy képregények kommandósai, akik úgy viselkednek, mint egy óvodás számháborúzás közben.

  Köszönet a honosításért! :)

 • Először is nagyon szívesen, örülök hogy elnyerte a tetszéseteket a sztori :D
  Másodszor pedig erről nem is tudtam, bevallom töredelmesen, nem néztem utána a májszakadásnak, de így elmondva súlyos :) köszi a felvilágosítást!

 • Köszönöm a honosítást! Ez remek rész volt. Néha előfordul ilyen szakmai baki a képregényekben és a filmekben, de attól még jól össze volt rakva az új fejezet. ;)

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 70 vendég és 0 tag böngészi