Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

Titans-Rebirth-00Sziasztok! Az év utolsó napjára a tervezettnél is különlegesebb frissítéssel szolgálunk nektek. Az a különös helyzet valósult meg, hogy a mai napra tervezett DC Újjászületésünket a Blateco csapata karácsonykor a saját fordításunkba kirakta a saját oldalukra, hogy ezzel indítsák újra az oldalukat. Az ő verziójukat ezen a linken tudjátok elérni: https://www.blateco.com/kepregenyek/dc-comics/dc-univerzum-ujjaszuletes.html
De mivel mi se keveset dolgoztunk a mi kiadásunkkal, és nagyon vártuk, hogy elétek tárjuk, mi is kirakjuk a miénket, melyet ezen a linken értek el. Ebben még semmi különleges nincs, az most jön. Így, hogy a mai frissítésünk némileg meghiúsult, a jövő év elejére tervezett Titánok:Újjászületést is kitesszük, ami szorosan kapcsolódik a DC Újjászületéshez, és a Titán vadászat sztorihoz is, és felvezeti a DC legújabb Titánok sorozatát, és ezen a linken találjátok. Igazából a sorozatot és a különszámot is emiatt a sorozat miatt csináltuk meg, Ezentúl hónapról hónapra nyomon követhetitek a felnőtt Tini Titánok kalandjait, fény derül arra, ki állt Wally West rejtélyes eltűnése mögött, és ami a legfontosabb több Újjászületés sorozatot is elindítunk jövőre, mivel szerintem sokkal jobbak, mint az Új 52-es sztorik. 
Végül pedig ezúton szeretnénk Áspissal és az oldal többi tagjával Képregényekben, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánni! Jövőre találkozunk!

megujultunk new

Bejelentkezés

Ajánló

Ki olvas minket

Oldalainkat 73 vendég és 1 tag böngészi