Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

Titans-Rebirth-00Sziasztok! Az év utolsó napjára a tervezettnél is különlegesebb frissítéssel szolgálunk nektek. Az a különös helyzet valósult meg, hogy a mai napra tervezett DC Újjászületésünket a Blateco csapata karácsonykor a saját fordításunkba kirakta a saját oldalukra, hogy ezzel indítsák újra az oldalukat. Az ő verziójukat ezen a linken tudjátok elérni: https://www.blateco.com/kepregenyek/dc-comics/dc-univerzum-ujjaszuletes.html
De mivel mi se keveset dolgoztunk a mi kiadásunkkal, és nagyon vártuk, hogy elétek tárjuk, mi is kirakjuk a miénket, melyet ezen a linken értek el. Ebben még semmi különleges nincs, az most jön. Így, hogy a mai frissítésünk némileg meghiúsult, a jövő év elejére tervezett Titánok:Újjászületést is kitesszük, ami szorosan kapcsolódik a DC Újjászületéshez, és a Titán vadászat sztorihoz is, és felvezeti a DC legújabb Titánok sorozatát, és ezen a linken találjátok. Igazából a sorozatot és a különszámot is emiatt a sorozat miatt csináltuk meg, Ezentúl hónapról hónapra nyomon követhetitek a felnőtt Tini Titánok kalandjait, fény derül arra, ki állt Wally West rejtélyes eltűnése mögött, és ami a legfontosabb több Újjászületés sorozatot is elindítunk jövőre, mivel szerintem sokkal jobbak, mint az Új 52-es sztorik. 
Végül pedig ezúton szeretnénk Áspissal és az oldal többi tagjával Képregényekben, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánni! Jövőre találkozunk!

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 145 vendég és 0 tag böngészi