Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

batman-608 hush-1 00c10:48 perc. Ki tudja, hogy miért pont ekkor van frissítés, eme jeles napon (mondjuk, igazából éjjeli időpont lenne)? Nem tudom, hányan hallottátok, de a mai nap van a nemzetközi Batman nap. Így úgy gondoltuk, hozunk nektek egy Batman történetet (negyedét).
Különleges cucc a mai, sokan a legjobb Batman sztorinak tartják, valaki innen számolja az író mélyrepülését, mert túl átlátszó a sztori, stb., stb., de abban mindenki egyetért, hogy Jim Lee itt remekelt, és szépen, naaaagyon szépen megalapozta a Dc Comicsnál a karrierjét ezek után.
Nekem is a szívem csücske, és nem csak Jim miatt, de valahol ez volt az első újkori Batman sztori, amit hosszú idők után olvastam, és baromi jól felvázolta Batman helyzetetét Gothamben, bemutatta a kis családot, és nagyon sok helyen csatlakozott a magyar Semices korszakhoz is.  Valószínűleg emiatt is lett itthon siker a kiadás, mert eme kis mű kiadásra került, szinte az első nagy sikerű Batman kötet lett. Sajnos azonban mára már az első kötet (az első 4 részt tartalmazta: Batman 608-611) már nem lehet beszerezni, úgy tűnik, elfogyott, és mivel elmúlt 10 év, így gondoltuk, megörvendeztetjük ezzel a pár résszel az olvasókat. Annak idején már úgy jelentkeztem a Genre is, hogy én ezt meg akarom csinálni, vagyis már javában benne voltam a fordításban, szkennelésben, így mondhatni szószerint ez volt az első honosításom. Bár tiltólistás volt még akkor az anyag a lehetséges kiadás miatt, én végigtoltam magamnak.
Aki emlékszik, tudja, hogy a Kneten anno fent volt az első rész, ott Csitt néven szerepelt, aztán sajnos a kiadásban meghagyták angolul... jó kérdés, hogy miért, igazából a szokásos angol-magyar név vitatkozás mehet ezen, csak sajnos, aki olvasta végig a sztorit, tudja, hogy ez így mekkora öngól lett, mivel a cím egy kis versikében is szerepelt, és ez baromi rondán nézett ki félig angolul, félig magyarul...
Szóval, mint írtam, a fordításom sajnos az én saram, de patza lektorunk igyekezett ráncba szedni a cuccot, reméljük, elnyeri a tetszéseteket, ha pedig érdekel a sztori folytatása, irány a könyvesboltok.

U.I.: találós kérdésünk megfejtését a hozzászólásokban lehet találgatni (ha valakit érdekel egyáltalán...)

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 87 vendég és 0 tag böngészi