Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

Sziasztok! A meghirdetett szavazást 2016.07.28 20:00-kor lezártam! Hozzáadtam a linken leadott szavazatokhoz a kommentekben jelölteket, és így épp, hogy csak beelőzve a második helyezettet első lett a Batman: Európa. A másik lett a Superman: Emperor Joker. Negyedik lett a Batman: Gotham hídjai. A harmadikról pár szót: a Titánok lett, ez pedig azért különbözik a többitől, mert ennek az első része pont egy hónapja jött ki, így a foglalási listának, és a megegyezésnek köszönhetően csak egy évvel később kezdhetjük el a sorozat honosított verziójának a feltöltését. Szóval úgy gondoltuk, hogy a Titánok csak a 2017-es év utolsó negyedében indulna el az oldalon, így az 1., a 2., és a 4. helyezett képregényt megcsináljuk nektek, és persze magunknak is. A Lucifer lett az ötödik, amitől én azt vártam, hogy jobb helyezést ér el, szóval megpróbálok olyan iramban haladni a fordításokkal, hogy talán ezt is elkezdhessük!
Remélem, ez a kezdeményezés tetszett nektek, úgy tervezem, hogy a honosítás ütemétől függően jövőre valamikor újra tartunk egy szavazást, hogy csak olyat olvashassatok, amit leginkább szeretnétek!
Nagy pacsi minden szavazónak Assától, na meg persze Áspistól is!

  • A Poison Ivy: Cyrcle of Life című 6 részes képregény sorozatot is felteszitek?

  • Hali!remélem azért folytattjátok a megkezdett sorozatokat?!Hellboy,startrek.anno volt robotzsaru vs.terminátor ebböl lesz valami?szivesen elolvasnám a történet folytatásait.a választ elöre is köszi!

  • láttam két képregényt nem fejeztetek be,nem volt rá igény?ezek a battlastar galaktika cylon háború 4.rész,és szintén bsg az ellenség köztünk van.bel esz valaha fejezve?jó sci-fik és várható folytatás:pl:battlastar galaktika 1980?.szivesen olvasnám!

  • Hellboy és Star Trek eddig is volt és ezután is lesz, senki nem állította az ellenkezőjét. A Terminátor/Robotzsaru, Az ellenség köztünk van és a Cylon War sajnos nem (teljesen) rajtunk múlik, mivel a honosítójuk eltűnt, az előbbihez meg is van a 3-4. rész nyers verziója már évek óta, csak nincs aki befejezze...

  • Csak érdeklődnék, hogy a Gates of Gotham miért Gotham hídjainak lett fordítva? Nem Gotham kapui? Nem kötözködés csak érdeklődés. :)

  • Mert sajnos a hír írója, vagyis én mostanában nem pihen eleget, és hülyeségeket gépel :D Bocsánat a kavarásért!

megujultunk new

Bejelentkezés

Ajánló

Ki olvas minket

Oldalainkat 72 vendég és 0 tag böngészi