Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

hosok-eKedves olvasóink! Lassan véget ér a nyári álmunk, de mielőtt még elkezdődnének a szokásos frissítések, szeretnénk egy kis felhívást itt közzétenni. Nevezetesen, hogy az őszi képregénybörzére tervezzük megjelentetni a Hősök 3. kötetét! Aki már az első kettőt is olvasta, az tudja, hogy mire számíthat, a többieknek pedig itt bal oldalon van egy kis kedvcsináló borító. A kiadvány továbbra is korlátozott számban készül, terveink szerint 25 példányban, amiből 15-re lehet előrendelést leadni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, átvenni pedig majd a börzén lehet. Aki pedig nem fér bele az első 15 megrendelőbe, az a börzén próbálhat majd meg lecsapni egy példányra. Az ára pedig 1200 Ft. lesz.bogreEzenfelül, aki esetleg szeretne, rendelhet NewGenComics-os pólót (amiről láthattok képet a Facebook oldalunkon) vagy a képen láthatóhoz hasonló bögrét, amelyekt szintén a börzén lehet majd átvenni! A póló ára 3500, míg a bögréjé pedig 1800 Ft/darab, és ezekre is e-mailben lehet leadni a rendelést!

Előző hozzászólások betöltése
  • Lásd. a kicsivel fentebbi hozzászólásomat. ;)

  • a 3. kötetben olyan hősőkről van szó mint csimpánz nyomozó, constantin, kék örgög, x polgár stb?

  • Ha megnézed a hírképet, akkor abból elég egyértelműen kidrerül, kikről van szó a kötetben.

  • Pár napja írtam egy előrendelő e-mail-t a ricsko2 kezdetű címről, de nem kaptam rá választ, hogy befértem-e. Kérlek, válaszoljatok, hogy megkaptátok a levelet vagy a technika ördöge kiszúrt velem? Előre is köszönöm a választ.

  • Szia! Én most éppen nyaralok és egy pár napja nem néztem az e-maileinket és még holnapig nem is fogom. Szóval egy kis türelmet kérnék, majd holnap estefelè fogok válaszolni azoknak, akil írtak.;-)

  • Hello! ismerek egy olyan oldalt ahol fent vannak az előző hősökről leírások fel vehetnétek vele a kapcsolattot jó lenne ha ott fent lenének leírások a kevésbé ismert hősökről pl kék ördög, csimpánz nyomozó, botswana bestia, acélpolgár, stb kösz!!! sehol máshol nem találok roluk leírást !

  • Szia! Megmondanád melyik ez az oldal? Csak mert direkt szedtük le ezeket a leírásokat, mivel szép lassan nyomtatott formában jelentetjük meg őket, és nem szeretnénk, ha máshol is fent lennének!

  • köszi meg találtam angolul amugy cetlin volt fenn az oldal az meg véletlenül egyik nap kidobtam nem emlékszem a cimre elég sokáig böngésztem mikor rá akadtam bocsi

  • Kedves oldal üzemeltetői! tudom sok a dolgotok köszönöm ezt a sok munkát és sok remek képregényt! jó lenne ha elérhetőek lennének a hősők adatlapjai a ti ismertettéttek meg velem a dc univerzumot, de sajnos nem találom sehol olyan hősők leirását akik itt fenn voltak leforditva (kék, vörös ördög, csimpánz nyomozó, acél polgár, botswana bestia, stb )jó lenne ujra elolvasni őket tudom nem vagytok magatok ellen de sok dc rajongó örülne ha még jobban megismerhetné eme csodálatos univerzum hőseit! köszi hogy elhozzátok nekünk ezeket a csodálatos képregényeket

  • Szia! Köszönjük a kedves szavakat, de egyelőre az adatlapok nem lesznek újra elérhetőek. De ki tudja, majd talán egyszer, ha végleg lemondunk a megjelentetésükről... ;)

megujultunk new

Bejelentkezés

Ajánló

Ki olvas minket

Oldalainkat 71 vendég és 0 tag böngészi