Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

Sziasztok!
Samson dokinak hála sikerült beüzemelni a szavazást, amit beígértünk. 13 sorozatot kínálunk fel nektek, ebből nem tudom, hányat fogunk megcsinálni, de párat biztosan abból, amelyek a legtöbb szavazást kapják.
Vannak a listán olyanok, amelyek már jövőre végigmennek, és vannak, amiket tovább élvezhettek. Ajánlom, hogy aki tud olvasson utána a képregényeknek különböző oldalakon, én a Comicvine-t ajánlom, akinek nincs, annak adok egy kis segítséget:
Batman: Europa a címből adódik, hogy Batman a főszereplője, és Európában játszódik, 4 részes, és mindegyik rész másik városban zajlik. Pár évvel eltolták a megjelenést a történet csiszolása érdekében, szerintem megérte.
Batman: Gates of Gotham avagy Gotham hídjai. Steampunk stílusban rajzolt képregény. Új ellenfél tűnik fel a városban, akinek köze van a város alapítóihoz, ezért a történet két idősíkban játszódik.
Harley Quinn/Power girl erről nem tudok sok mindent elmondani, Harley és Power girl egy másik dimenzióba kerülnek, ahol idegenekkel ismerkednek, és bunyóznak!
He-man:The Eternity war folytatnánk a már elkezdett He-man történetet, már nem a DC hősökkel karöltve, hanem saját világában, akinek tetszett a sorozatunk, nyomjon rá. Ja, és 15 résznyi He-man.
King Conan: Wolves Beyond Robert E. Howard’s befejezetlen Conan történetének képregény változata. Az ősfantasy rajongóknak kötelező.
Klaus Itt van még egy fantasy, mégpedig a jó öreg piros ruhás télapó előéletéről. Eszméletlen szép, ráadásul Grant Morrison írta.
Lucifer a 2015-ös ongoingba kezdenénk bele. Bevallom őszintén, a nagyon hollywoodi sorozat miatt kezdtem bele a képregénybe, ami ezerszer jobb a tv-s változatánál.
Posion Ivy: Cycle of Life and death Méregcsók új életbe kezd Gothamben egy botanikus kertben tudósként, de a sors ezt nem igazán könnyíti meg neki.
Superman: Emperor Joker Superman történet, melyben Joker a keményfiú méltó ellenfele. Ez egy TPB több sorozatból áll össze az egész történet.
Swamp Thing Hat részes mini a Mocsárlénnyel. A sötét mágia szörnyeket küld Alec Holland ellen, de még a szörnyek lesz a kisebb baj
The Black Beetle hát erről nem sokat tudok mesélni, max annyit, hogy ez is a nem DC-s karrierünket öregítené, és eszméletlen Noir stílusban rajzolódott
Titans ez lenne az első sorozatunk a DC Rebirth-ből, Titánok újra összeállnak. A nagyszerű Dan Abnett az írója, akinek a Warhammer 40,000: Gaunt szellemeit is köszönhetjük. Semmiképp se lesz csalódás.
We are Robin Azaz, mi vagyunk a Robinok! Imádom Robint, úgyhogy nekem nagyon tetszett, hogy egy egész gyereksereg áll be Robinnak, csak most nem Batman mellé, csak úgy megpróbálnak a maguk módján az R betűt, és maszkot húzva harcolni a bűn ellen. Ehhez a Robin war is társul!
Ennyi lett volna a felsorolás, remélem tetszik, amit Áspissal összeválogattunk nektek! Válogassatok, szavazzatok, vagy írjátok meg kommentben, melyiket szeretnétek látni! A végére pedig íme a link:

http://goo.gl/UuzuXc

Előző hozzászólások betöltése

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 71 vendég és 0 tag böngészi