Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

hulk-v4-18-00hunSziasztok! A mai Hulk képregényünk egy kissé rendhagyó lesz, ugyanis most nem a Vörös vagy a Zöld Hulk, nem is valamelyik fia vagy lánya lesz a főszerepben, hanem mindenki kedvenc gamma-erejű pszichiátere, Sámson doki. Azt már mindenki tudja a Hihetetlen Hulk 600. része, és a vol4-es sorozat legutóbbi története óta, hogy a doki átállt a rossz oldalra, ma viszont egy kicsit jobban belepillanthatunk eme döntésnek a hátterébe. Leonard ugyanis egy terápiás beszélgetésen vesz részt, ahol sokat megtudhatunk a múltjáról és jelenlegi motivációjáról is. És hogy ki vezeti ezt a beszélgetést? Nos, az legyen meglepetés...
A magyar változat elkészítésében ismét csak patza volt segítségemre, és készüljetek, mert ez volt az egyik utolsó felvezetés, mielőtt augusztusban elkezdődne a következő nagyszabású történetünk, a Hulkok bukása!

 • Egy kép nem tőltődott be. A sztori sem volt nagy.

 • Ez van, nem lehet minden sztori "nagy"... :) Ellenben, ha megírnád pontosan, hogy melyik oldal nem töltődött be, akkor talán rá is tudnék nézni... ;)

 • Próbáltam kitalálni, hogy ki lehet a másik fazon és Leonard apjára vagy magára a dokira tippeltem. Egyikre sem tettem volna 100%-ban, de örülök, hogy jó volt a megérzésem. Még a szuperbűnözők között kerestem egy hasonló végzettségű személyt, de csak dr. Karla Soffen (Holdkő) ugrott be, aki hatalmas kavarógép, de valahogy nem illet a történetbe. Mindig is úgy éreztem, hogy Sámson dokinak szintén szüksége van egy dilidoktorra. A Hulk iránt való érdeklődése szinte már beteges, egyfajta mánia. MODOK biztos mozgat valamennyit a szálakon, de kérdés, hogy mennyit?

  Köszönet a honosításért! :)

 • Köszönet a folytatásért. Már az elején sejtettem, hogy ki lehet a titokzatos terapeuta, amikor nem lehetett látni az arcát. Be is jött a tippem. :)
  Vajon a sugárzás hozta ki belőle ezt az állapotot, vagy MODOK keze van a dologban?

 • Óh, nagyon sok mindenre fény fog majd derülni az elkövetkező időkben, többek között arra is, hogy MODOK (és a társai...) mennyire irányítják a háttérből a dolgokat. De csak sokára, mivel augusztustól egy olyan hosszú történetfolyamba kezdünk majd bele, ami legalább 1,5 évig fog majd tartani a Hulk részlegen, és a végére például azt is megtudhatjuk majd, ki a Vörös Hulk valójában... ;)

 • Ez a MODOK amúgy jellemzően Hulk ellenség, vagy ez egy kivételes alkalom, hogy bezavart a gamma fertőzöttek világába?

 • Tipikusnak azért nem mondanám, de nekem úgy rémlik, hogy korábban, valamikor a 200-as számokban már összecsaptak.

 • Nekem kifejezetten tetszett ez a rész.Köszönöm a fordítást.

 • Nagyon szívesen! :)

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 131 vendég és 2 tag böngészi