Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

wolverine 47-00hunSziasztok, ez itt Rozsomák Polgárháborúja. Mit is mondhatnék? Lassan itt a konklúzió, nem csűrjük-csavarjuk tovább a dolgot. Jön a leszámolás, a mészárlás, a harc, a végső bunyó, az igazságszolgáltatás Stamford halottjaiért! Hogy törvényesen? Dehogy! Rozsomák adamantium karjaival úgy oszt igazságot, mintha csak Rákolló Johnson volna! (aki nem ismeri őt, az nagyon gyorsan kezdje el olvasni az x-fanzine oldalon).
A mai részt Áspis, Honfi és patza szállította nektek. És végezetül már csak egy rész van hátra, amely egyfajta ízléses összefoglalása az eddig történteknek.

 • A hozzászólásom végén szoktam köszönetet mondani az elvégzett munkáért, de most ezzel kezdem. Köszönet ezért az életszagú Logan történetért, már rég olvastam hasonlót.

  Rozsomák összecsapása az Őrszemmel nagyon jól el volt találva. Logan nem tért ki a nála jóval erősebb hős elől, hiszen ő feláll mindenkinek. Még akkor is, ha tudja, hogy csúnyán el fogják verni. Ahogy az meg is történt. Az író nem esett abba a hibába, hogy a mutáns legyőzte a Marvel Acélemberét.

  A történet vége is azt hozta, amit elvártam az egyik kedvenc szereplőmtől: igazi megtorlást. Csodálom, hogy a Mavel ezt így meg merte lépni, de nagyon jól tették. Félreértés ne essék, nem a kiloccsanó agyvelő látványa hoz lázba, hanem az tölt el elégedettséggel, mikor a főgedra azt kapja a hősömtől, amit szerintem is megérdemel. Stamford után pedig ez járt neki. (Szerintem.)

 • Egyetértek veled. Bár azért itt is túl extrém volt az öngyógyító képessége.
  Leginkább azokat az időket kedveltem, amikor még gyöngébb volt Rozsomák, és talán emiatt is jobban képviselte a stratégiai megoldásokat, mint a terminátor üzemmódot.

 • Doktorka, először is szeretném ha tudnád, hogy te vagy a kedvenc kommentelőm! de tényleg! mindig leírod a véleményed, kapunk tőled általában egy tartalmasabb összegzést, sőt néha még elgondolkodtató kérdéseket is felvetsz.
  másodszor pedig bocsi, de kihagyhatatlan amit írtál. kiragadott részlet: "hiszen ő feláll mindenkinek. Még akkor is, ha tudja, hogy csúnyán el fogják verni." :DDDD
  egyébként örülünk hogy tetszett a Rozsomák-vonal! Ám még ezzel sincs vége a Polgárháború-érának, ugyanis jön egy Ms. Marvel és egy Illuminati. Honfitól így most elbúcsúzunk, köszönjük a fordításokat neki. A helyét pedig Ms. Marvelnél átveszi egy új honosítónk, aki hamarosan bemutatkozik nektek.

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 146 vendég és 1 tag böngészi