Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

savage-she-hulk-v2-04-00hunSziasztok! Bár egy kicsit, később, mint azt eredetileg terveztem, de végre valahára elérkeztünk az új Amazonunk történetét bemutató sorozatunk végére! Amiben, bár választ kapunk a kérdéseinkre, és nagyjából minden tisztázódik, ami esetleg az első három  részben nem volt világos, de koránt sem jelenti Lyra kalandjainak a végét. Sőt! Innentől kezdve a Hulk jövőbeni lánya többé-kevésbé állandó szereplője lesz majd a Hulk univerzumnak (elsősorban saját történetei révén), szóval fogtok még vele bőven találkozni a következő hónapokban/években is. De egyelőre maradjunk inkább a mai résznél, amit ismét csak Áspis és patza segítségével hoztunk el nektek, és amihez mindhárman jó szórakozást kívánunk nektek!

 • Jól értem a sztorit?
  Lyra nem akart vissza menni a jövő, mert a nővérei rasszisták és utálják őt :D Cserébe az Osborn adatokért, maradhatott a "mi" világunkban. Igaz? :D

  Egy másik kérdés!
  Ebben az idősíkban vajon Thundrával összefuthat?

 • Igen, az Angyalok adataiért cserébe maradhatott, és munkát is kapott, mint az A.R.M.O.R. ügynöke, Little Sky igazgató besorozta őt. És igen, azért nem akart visszamenni, mert mindig is érezte, hogy ő más, neki volt "apja" is, ellentétben a nővéreivel és ezért mindig is kirekesztették őt. És igen, mivel Thundra is épp ebben az idősíkban haknizik, akár össze is futhatnak, de nem emlékszem rá, hogy ez megtörténne majd a későbbiekben.

 • Jól lett a sztori lezárása. Köszönet érte. Sose gondoltam volna, hogy Osborn vicces is tud lenni, pedig itt voltak jó beszólásai. Ezek a Sötét Angyalok nem olyan kemények, mint az eredetiek. Lyra meg átment jedi-be (Vele van a gamma-erő). Erre Bruce is képes volna, ha akarná?

 • Jó kérdés, de szerintem nem. Lyra-nál azért lehet meg ez a képesség, mert ő már eleve gamma-sugárzott DNS-sel a sejtjeiben született, Bruce pedig utólag kapta a nagy dózisú gamma-sugárzást. Legalább is szerintem, de csak ötletelek... :)

 • Két hét múlva Hulk 600.? :D

 • Majd meglátjuk...

 • Osbornnak tényleg voltak jó momentumai, teljesen másképpen írják a karaktert, mint a Pókember sztorikban. Itt is látszik, hogy őrült, de néhol még szórakoztató. Azért megnéztem volna, ahogy az Őrszem feltörli a nagyszájú Amazonnal a padlót.

  Egy észrevétel: a borítón a számozás 3/4-es.

  Köszönet a honosításért! :)

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 167 vendég és 0 tag böngészi