Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

star-trek-khan-ruling-in-hell-01-00Sziasztok! Nem tudom, jól emlékszem-e, de mintha pár hónapja valaki mondta volna, hogy lehetne több Star Trek honosítás az oldalon… Nos, mint láthatjátok lesz is, mivel ez már a hónapban a második füzet és ha jók lesztek, akkor szeptembertől még ennél is több friss olvasnivalóra számíthattok…
De egyelőre térjünk vissza a mába, ugyanis egy új, 4 részes történetbe kezdünk most bele. Aki ismeri a régi filmeket és sorozatokat, annak biztos vagyok benne, hogy a második mozifilm, a Khan haragja az egyik nagy kedvence. És talán már sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mi történhetett egészen pontosan Khannal és az embereivel a klasszikus sorozatban való felbukkanásuk és a mozivászonra való visszatérésük közben? Nos, Scott és David Tipton ezt fogják nektek most elmesélni a Pokol királya című történetben, amelyből választ kaphatunk majd arra, miként is lesz Khan a bosszúszomjas ember, akivel Kirk kapitánynak és a legénységének kell majd szembenéznie!
A magyar változatot ismét csak én készítettem, patza hathatós hibavadászata segítségével, nektek pedig jó szórakozást kívánok a mai részhez! Ha pedig végeztetek az olvasással, akkor vagy itt vagy a fórumon írjátok majd meg nekem, hogy tetszett a képregény, mert személy szerint az én egyik nagy kedvencem ez a sorozat!

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 131 vendég és 0 tag böngészi